0
 Advanced issue found
🙂
2
0
 Advanced issue found
 

On

Onze Technologieën 


Virtual Reality

Virtual reality is het ideale middel om iemand een complete ervaring te bieden. Dit kan gaan over trainingen tot campagnes met een focus op empathie.

Door de vele projecten die we reeds gedaan hebben, hebben we de nodige ervaring met de bottlenecks en hoe we deze moeten aanpakken. 

Augmented Reality

Wil je een extra laag informatie tonen bovenop wat zichtbaar is in de echte wereld? Of wil je altijd al je producten kunnen tentoonstellen zonder ze te moeten dragen? Dan biedt augmented reality de ideale oplossing. 


Odoo • Tekst en afbeelding

Holografie

Holografie biedt de illusie van een object dat in de lucht zweeft. Holografie is het perfecte middel om de aandacht te trekken van bezoekers en voorbijgangers. Ideaal dus om iets in de verf te zetten of om mensen te lokken.Onze Diensten

Hardware

​Wij bieden een volledig gamma aan van verschillende types devices en producten om jouw XR ervaring te ondersteunen.​

Software

Wij ontwikkelen software op maat om jouw XR ervaring interactief en dynamisch te maken. Dit kan voor verschillende besturingssystemen.


Content

Samen met jou schrijven wij storylines uit en creëren we unieke en inspirerende XR content. Zo brengen we samen met jou het verhaal naar buiten.